Huiskringen

Alle leden van onze gemeente vanaf 25 jaar zijn ingedeeld in huiskringen. Een huiskring is een gespreksgroep die eens in de veertien dagen ’s avonds, bij iemand thuis, samenkomen.

De kringen bieden een goede gelegenheid om andere mensen uit onze gemeente persoonlijker te leren kennen. Tijdens de kringavonden wordt de bijbel bestudeerd, er is ruimte voor onderlinge gesprekken en voor gebed. Ook gezelligheid ontbreekt niet, zo zijn er kringen die soms met elkaar een maaltijd organiseren of pakjesavond houden in december.

Het doel van de kringen is o.a. om samen het geloof te beleven en voor elkaar te zorgen. Ook openheid voor nieuwe mensen, ongeacht achtergrond en geloofsovertuiging, is een van de kernwaarden van de kringen. Het kinderliedje zegt het al: “Er is plaats voor iedereen, kom in de kring”.

Als je vragen of opmerkingen hebt over de kringen, dan kun je dat aan ons doorgeven via het onderstaande reactieformulier.
Nieuwe gemeenteleden of belangstellenden kunnen het hele jaar door ook contact opnemen met de taakgroepleider via dit contactformulier. Samen zoeken we dan naar een geschikte kring waar nog ruimte is voor nieuwe mensen.

 

Comments are closed.