In verband met de Coronamaatregelen mogen er maximaal 3 personen in de grote kerkzaal aanwezig zijn naast de mensen die nodig zijn voor het verzorgen van de dienst. Het bezoek van de dienst is uitsluitend mogelijk via reservering via onderstaande data. Hiermee volgen we tevens de regelgeving vanuit de overheid op. 

Zowel leden als niet-leden kunnen tot en met de zaterdag voorafgaand aan de zondagsdienst reserveren door naam en e-mailadres in te vullen. Per reservering kunnen maximaal 5 kaarten worden besteld; mocht u meer nodig hebben dan kunt u meerdere keren reserveren. 

U krijgt dan via de e-mail de reserveringskaart toegestuurd (kijk evt. in spam-box!). In de reserveringsmail kunt u eventueel via de link onderin het aantal kaarten nog aanpassen of annuleren. Let op: het betreft dus een reservering van het aantal personen voor het bijwonen van de dienst in de grote kerkzaal.

Bij binnenkomst (hoofdentree voorzijde) vindt controle plaats, vooralsnog via een papieren inschrijflijst aan de hand van het reserveringsnummer op de reserveringskaart. Mocht u gezondheidsklachten hebben, volg dan de richtlijnen van het RIVM op.

  Evenementenfilter
Type evenement

Abonneer je op onze agenda

Zo
2
Mei
Dienst (livestream)
Spreker: Ruben de Jong. Bijzonderheden: Avondmaal
Zo
9
Mei
Dienst (livestream)
Do
13
Mei
Hemelvaart Dienst
Zo
16
Mei
Dienst (livestream)
Zo
23
Mei
Dienst (livestream)
Zo
30
Mei
Dienst (livestream)