In verband met de Coronamaatregelen mogen er maximaal 200 personen in de grote kerkzaal aanwezig zijn. Het bezoek van de dienst is uitsluitend mogelijk via reservering via onderstaande data. Hiermee volgen we tevens de regelgeving vanuit de overheid op. 

Zowel leden als niet-leden kunnen tot en met de zaterdag voorafgaand aan de zondagsdienst reserveren door naam en e-mailadres in te vullen. Per reservering kunnen maximaal 5 kaarten worden besteld; mocht u meer nodig hebben dan kunt u meerdere keren reserveren. 

U krijgt dan via de e-mail de reserveringskaart toegestuurd (kijk evt. in spam-box!). In de reserveringsmail kunt u eventueel via de link onderin het aantal kaarten nog aanpassen of annuleren. Let op: het betreft dus een reservering van het aantal personen voor het bijwonen van de dienst in de grote kerkzaal.

Bij binnenkomst (hoofdentree voorzijde) vindt controle plaats, vooralsnog via een papieren inschrijflijst aan de hand van het reserveringsnummer op de reserveringskaart. Mocht u gezondheidsklachten hebben, volg dan de richtlijnen van het RIVM op.

  Evenementenfilter
Type evenement

Abonneer je op onze agenda

Zo
6
Sep
Dienst in de kerk (max. 200 personen)
Zo
13
Sep
Dienst in de kerk (max. 200 personen)
Ma
14
Sep
Blik op de Weg - Les 6 - deel 1
Zo
20
Sep
Dienst in de kerk (max. 200 personen)
Zo
27
Sep
Dienst in de kerk (max. 200 personen)
Ma
28
Sep
Blik op de Weg - Les 6 - deel 2