Kringen

Alle volwassen leden van onze gemeente zijn welkom in een kring. Een kring is een gespreksgroep van 10-15 personen die eens in de 2 of 3 weken bij iemand thuis samenkomt. Er is ruimte voor Bijbelstudie, gebed en om je leven te delen in een sfeer van openheid en vertrouwen.

Kringen zijn kleine "huisgemeenten van Jezus Christus", bestaande uit leerlingen van de Here Jezus die het verlangen hebben om te groeien in de relatie met God, met elkaar en met mensen in de omgeving. Jezus Zelf deed het ons voor: Hij leefde in gemeenschap met Zijn Vader èn met Zijn discipelen en volgelingen. Met Jezus als onze Weg mogen we onderweg zijn met elkaar. We geloven dat de heilige Geest krachtig werkzaam wil zijn in de gemeente van Jezus Christus. We zijn een geestelijke familie met al onze gaven, ervaringen en persoonlijkheden. De leden van de gemeente zijn veelkleurig en uniek, en hebben hun eigen verhaal. Daarom is er een diversiteit aan kringen met een eigen kleur en focus. 

Wil je meer weten over kringen? Lees hier verder

Spreekt dit je aan en overweeg je je aan te sluiten bij een kring? Ben je op zoek en wil je meer weten over het christelijk geloof?
Kijk op de pagina Alpha Cursus.

Contact? Stuur een e-mail met onderstaand formulier: