Diensten

Vragen horen bij het leven. Maar wie nooit een antwoord zoekt, komt niet verder. De Evangelie Gemeente Soest wil een wegwijzer zijn bij al je vragen over God, geloof en de zin van je leven.

Daarom nodigen wij je uit eens een kijkje te nemen in onze samenkomsten. In verband met de Coronamaatregelen kan een dienst alleen worden bezocht als er is gereserveerd: zie Agenda (of klik hier).

Jaarthema 2019 – 2020


Ochtenddiensten

Elke zondag houden wij een open dienst met wisselende sprekers. De boodschap zweeft niet over onze hoofden heen, maar sluit direct aan op ons leven van alledag. Er is plaats voor allerlei soorten muziek – uitbundig, ingetogen, modern, soms ook traditioneel of een beetje exotisch – creativiteit, persoonlijke verhalen, een lach, maar ook een traan. En er zijn momenten waarop wij met en voor elkaar bidden. Op die manier willen wij elkaar aanmoedigen en steunen. Iedere tweede zondag van de maand is er een avondmaalsviering in de ochtenddienst.

De dienst vindt plaats in de Julianakerk, Julianalaan 19a, en begint om 10:00 uur. Na de dienst is er koffie of mogelijkheid om gezellig bij te praten.

Onze diensten zijn ook live te volgen op ons kanaal op YouTube
De komende diensten staan hier. De actuele livestream is hier te zien:
EGS Livestream

De vorige diensten zijn hier te vinden.

Doopdiensten

Van tijd tot tijd houdt onze gemeente op zondagmorgen doopdiensten. Tijdens deze speciale samenkomsten kunnen jongeren en volwassenen zich laten dopen door onderdompeling in een waterbassin. Familieleden en vrienden van de dopelingen zijn uiteraard van harte welkom!

Een doopdienst begint ook om 10:00 uur.